PLAFON INŽENJERING

Ukupno pregledano
1064 puta
Redni broj oglasa
849
Odgovorno lice
Ulica
Ćirpanova 16
Grad
Novi Sad
Poštanski broj
21000
Fiksni telefon
021-547005
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

PLAFON INŽENJERING - Plafoni i rasveta

Plafon inženjering doo sa sedištem u Novom Sadu je firma sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti suve gradnje. Delujemo još od 1992 godine i pioniri smo montaže u ovoj oblasti.

 

Iskustvo u komunikaciji i vršenju usluga iz ove oblasti kao i tehničko iskustvo i znanje zadovoljnim višegodišnjim investitorima i poslovnim saradnicima pružaju sigurnost i pouzdanog partnera za najzahtevnija rešenja. Poslovnim partnerima, saradnicima i investitorima predlažemo i pružamo optimalna, standardizovana i preporučena rešenja po tehničkim normativima svetskih i domaćih proizvođača. Projektovana rešenja sprovode u delo tačno i u roku naši zaposleni iskusni montažeri savesnim pristupom svakom jednostavnom kao i najzahtevnijem zadatku.

 

Ako tragate za profesionalnim i stručnim gradjevinarskim timom koji će vam od ideje do realizacije uvek biti siguran partner, na pravom ste mestu!

Iskustvo na uredjenju velikog broja institucionalnih, privrednih i stambenih objekata su osnovna preporuka našim poslovnim partnerima. Posebno ističemo da su u našu ponudu uključeni proizvodi renomiranih svetskih i domaćih proizvodjača iz oblasti suve gradnje, plafona i rasvete.

Kontaktirajte PLAFON INŽENJERING

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad