KK RAS

Ukupno pregledano
4824 puta
Redni broj oglasa
194
Odgovorno lice
Ulica
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

KK RAS - Košarkaški klubovi

Кошаркашки клуб Рас основан је 12.09.1998. године са идејом да окупи што више деце и са друге стране да из те масовности изађе квалитет. Након рада у Црвеној Звезди, ФМП-у и нешто дуже у Партизану, мр Драгиша Стаменковић је са пуно ентузијазма и мотива започео самосталан рад. Основу тадашњег Раса сачињавала је генерација 84. годиште, која је резултатима и пре свега напорним радом трасирала пут успеха нашег клуба. Временом клуб постаје све заступљенији у такмичењима млађих категорија и данас броји преко 400 деце. Да масовност није све што краси наш клуб показују сјајни резултати и у овој као и у протеклим сезонама.

Тренерски кадар сачињавају млади, амбициозни и стручни тренери иза којих су неколико година искуства у раду са децом. Председник клуба и главни координатор свих активности мр Драгиша Стаменковић окупио је око себе младе и перспективне људе са којима се већ годинама задржава у самом врху када је у питању рад са младим играчима. Тренери у нашем клубу су: Небојша Жарковић, Мане Трбојевић, Предраг Шошкић, Игор Радаковић, Бојан Ивановић, Предраг Зобеница и кондициони тренер Милош Здравковић.

Са 400 дечака и девојчица Рас је међу најбројнијим клубовима у Београду и на основу масовности и изузетно посвећеног рада у школама кошарке формирамо селекције к

Kontaktirajte KK RAS

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad