O’sseti

Ukupno pregledano
1236 puta
Redni broj oglasa
1525
Odgovorno lice
Ulica
Bul. Mihaila Pupina 10V
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
011/311 09 46
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

O’sseti - Posteljine

Sama prodavnica, koja se nalazi na Novom Beogradu, očaraće Vas svojim nekonvencionalnim, romantičnim izgledom i možda čak i zbuniti asortimanom koji se nudi. Recimo samo da pored posteljina (u više od pedesest dezena), možete kupiti i prekrivače, moderno dizajnirane ćebiće kao stvorene za popdnevu dremku u dnevnom boravku, obradovati i svoje male prinčeve i princeze…. No, krenimo redom.

Posteljine O’sseti prilagođene su kako krevetima za dvoje, tako i onima koji spavaju sami. Kada odaberete dezen, imate mogućnost da, omah ili kasnije, kupite i dodatni čaršav, što priznaćete mali broj prodavnica nudi… Standardi posteljina O’sseti za bračne krevete su 160 × 200 cm za jorgansku navlaku, 160 × 220 cm za čaršav, a 60 × 80 cm je dimenzija jastučnica.

Ah, da, nismo Vam odali nešto što se do sada nije pravilo. Za bračne parove koji ne vole da se „svađaju“ oko jorgana, tu su odvojene bračne posteljine, dakle sve je isto, spavate u zajedničkom krevetu, ali svako ima svoju navlaku, svoj jorgan… dok se ne uželi onog drugog….

Vaše male prinčeve i princeze obradujte posteljinama sa Diznijevim junacima i omogućite im slatke snove sa Malom sirenom, Petrom Panom, ili već nekim drugim po njihovom izboru!

Kontaktirajte O’sseti

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad