Post Express

Ukupno pregledano
1037 puta
Redni broj oglasa
1452
Odgovorno lice
Ulica
Kosovska 47
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
011/360 76 07
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

Post Express - Kurirske službe

Post express je visokoprofesionalna usluga Pošte Srbije, koja korisinicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima. Kurirski servis u 89 gradova, podržan je najsavremenijom poštanskom mrežom širom Srbije, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovan tim, sa decenijom iskustva u saradnji sa korisnicima.
Kuriri Post express-a u najkraćim rokovima preuzimaju i uručuju pošiljke na adresi i u vreme koje odgovara korisniku, a pošiljke se prate barcode tehnologijom. Brigu o korisnicima vodi Call centar Post express-a koji im omogućava da brzo i jednostavno dobiju svaku informaciju koja im je neophodna.
Servis pruža usluge Danas za sutra, Danas za danas i Danas za odmah, uz mnoštvo dodatnih pogodnosti u dogovoru sa korisnikom na celoj teritoriji Srbije.
Proverite zašto je Pošta Srbije dobila zlatni sertfikat Svetskog poštanskog saveza za najbrže rastući kvalitet usluga u jugoistočnoj Evropi.

Istorijat

Septembar 2002. godine – Početak pružanja Post express usluge, kojom je obezbeđen najkraći garantovani rok za prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju.

Oktobar 2003. godine - U saradnji sa zemljama u regionu, uvedena je Post express usluga u međunarodnom saobraćaju, koja omogućava preuzimanje pošiljaka za Sloveniju, Republiku Srpsku, Makedoniju i Hrvatsku, kao i uručenje pošiljaka iz ovih zemalja na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Januar 2007. godine – Uveden je informacioni sistem podrške u pružanju usluge.

Jul 2009. godine - Na osnovu bilateralnih sporazuma zaključenih sa Slovenijom, Makedonijom, Hrvatskom i Crnom Gorom, Post express usluga u međunarodnom saobraćaju prevodi se u EMS uslugu u polazu za navedene zemlje.

Oktobar 2009. godine – Uvedena je EMS usluga u polazu za 53 zemlje u svetu.

Novembar 2009. godine – Uvedena je automatizacija prijema i dostave Post express pošiljaka na adresi korisnika.

Avgust 2011. godine – Uvedena je Web express aplikacija, namenjena pravnim licima sa kojima je sklopljen Ugovor o poslovnoj saradnji, koja omogućava brzo i jednostavno upućivanje zahteva za preuzimanje pošiljke, bez pozivanja Call centra.

 

 


Kontaktirajte Post Express

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad