D Šop

Ukupno pregledano
1324 puta
Redni broj oglasa
1440
Odgovorno lice
Ulica
Terazije BB, kod hotela Moskva
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
011/362 13 68
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

D Šop - Čarape i donji veš

Firma je osnovana 1999. godine i osnovna delatnost nam je prodaja svih vrsta ženskih, muških i dečjih čarapa. Od elegantne do sportske čarape. U programu se nalazi vrlo širok asortiman proizoda napravljenih od kvalitetnih uvoznih materijala: pamuka, microfibera, lycre, polyamida, vune i akrila. Preko 200 modela i dezena u ponudi.


Ne propustite priliku da izgledate elegantno, a istovremeno se osecate komforno i lepo.
Široka lepeza raznovrsnih čarapa u okviru muškog, ženskog i dečijeg programa zadovoljava istančan ukus i kriterijume. Naša prodavnica se nalazi u strogom centru grada, Terazije bb, (podzemni prolaz kod hotela Moskve). 

Naš cilj je zadovoljan kupac koji kupujući kod nas kupuje visoko kvalitetne proizvode koji pre svega pružaju komfor i prijatan osećaj, toplu i zdravu zaštitu, sportsku i rekracionu inspiraciju, ali i ne manje važan moderan dizajn i eleganciju.
Svi naši atikli su proizvedeni od najboljih materijala. Od klasičnih najlona, do skupljih mikrofibera, likri i elastičnih tkanina - izbor materijala je uvek od najvećeg značaja.

Dođite i posetite nas gde vas očekuje ljubazan osmeh ...

 

Vec 12 godina u strogom centru Beograda, u podzemnom prolazu na Terazijama, kod hotela Moskva posluje naša radnja pod imenom D-Shop. Među brojnim potrosačima ova radnja je poznata i kao Kuća čarapa, jer se u njoj uvek moze naći bogat asortiman ovog veoma važnog odevnog detalja, za svačiji uzrast i svačiju nogu.

Ženske, muške i dečije čarape, najrazlicitijih svetskih i domaćih marki i proizvođaca, ne ostavlja ravnodušnim nijednog posetioca. Naprotiv, onaj ko jednom svrati u ovo šareno carsto obično postaje stalan kupac i stiče naviku da svoje bose noge zaštiti i ukrasi baš u Kući čarapa. Naravno, pored čarapa u radnji se mogu naći i drugi odevni predmeti kao sto su ešarpe, marame, kape, rukavice, šeširi, kravate, naočare za spavanje, podvezice, halteri, helanke, tregeri, kaiševi, kišobrani i još mnogo sličnih stvari ... što bi se reklo, za svačiji džep i za svačiji ukus ...

Ono što ćete uvek besplatno dobiti kod nas jeste osmeh, pažnja, poštovanje i radost što ste nas počastovali svojom posetom i pružili nam prilku da Vam se odužimo kvalitetnom robom i uslugom ... Zato je najbolje da umesto svih priča svratite do nas prilikom prve šetnje kroz centar grada, bićete nam drag gost i prijatelj, mi Vas čekamo ...

Kontaktirajte D Šop

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad