Gymnas Antik d.o.o

Ukupno pregledano
1382 puta
Redni broj oglasa
1435
Odgovorno lice
Ulica
Teodora Pavlovića 28
Grad
Novi Sad
Poštanski broj
21000
Fiksni telefon
021 467 710
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

Gymnas Antik d.o.o - Hoteli

Gymnas Hotel je jedinstveno mesto spoja poslovnosti, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Ambijent odiše prijatnošću, komforom, praktičnošću i umetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim. Raspolaže sa 6 apartmana, 17 dvokrevetnih soba i 4 trokrevetne sobe, aperitiv barom, letnjom terasom i VIP salonom. U ponudu hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog Fitness Centra sa mogućnošću korišćenja teretane, saune i masaža.

Smešten u mirnom delu Novog Sada, dalje od gradske buke predstavlja idealno mesto za boravak poslovnih ljudi ali i onih koji putuju zbog užitka. Nalazi se na svega 15 minuta od centra Novog Sada i 10 minuta od Novosadskog Sajma. Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima. Briga o gostima i izlaženje u susret njihovim potrebama je imperativ našeg poslovanja. Ovo je jedan od glavnih razloga da se svi gosti u hotelu osećaju kao kod svoje kuće.

Hotel Gymnas je jedinstveno mesto spoja poslovnosti, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Ambijent odise prijatnošću, komforom, prakticnošću i umetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim. Raspolaže sa 6 apartmana, 17 dvokrevetnih soba i 4 trokrevetne sobe, aperitiv barom, letnjom terasom i VIP salonom. U ponudu hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog Fitness Centra sa mogućnošću korišćenja teretane, saune i masaža.

Kontaktirajte Gymnas Antik d.o.o

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad