Magnes

Ukupno pregledano
1035 puta
Redni broj oglasa
1399
Odgovorno lice
Ulica
Šavnička 63/01
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
011/239 74 58
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

Magnes - Radiestezisti

- Besplatno merenje zračenja, prilika da saznate da li je Vaš životni ambijent pod uticajem štetnih zračenja.
- Naši stručnjaci će Vam ponuditi najbolja rešenja za Vas.

“Zračenje“, “talasi“ – pojmovi su za nešto “nevidljivo“, možda i “zastrašujuće“. Ako želimo da dobro razumemo zračenja, moramo shvatiti odnos između čovekovog tela i zračenja. Čovekovo telo u sebi ima mnoga zračenja (mikrotalasno, visokofrekventno, niskofrekventno, moždani talasi, puls). Svojim zračenjem čovek deluje na okolinu. Profesor Pop označava telo kao univerzalni izvor zračenja. Svaki živi organizam daje i prima energiju zračenja. Najnovija istraživanja pokazuju da svaka živa ćelija, bilo da je ljudska, životinjska ili biljna – zrači. Posmatranjem mikrokosmosa nameće se zaključak da je sve što je živo, zavisno je od zračenja i deluje na zračenje. Za neka zračenja znamo i naš ih organizam svakodnevno prima kao elekrična i magnetna polja (npr. toplotno zračenje, svetlost), a sva ostala zračenja, Zemljino magnetno polje, elektromagnetna polja, zračenja su koja naše telo prima bez naše volje i saznanja.
Dakle, sve zrači! Zračenje dolazi iz kosmosa, sa Zemlje, iz grada i, normalno, iz nas. Neka zračenja su zdrava, korisna, omogućuju normalan život, druga su pak štetna, a neka čak i smrtonosna. Živimo u svetu koji zrači! Gradske sredine su postale problematične za normalan i zdrav život, a mi nismo ni svesni do koje mere trpimo posledice buke, stresa, štetnih zračenja, zagađenja vazduha, vode, hrane. Ne zaboravimo da živimo u vreme atomske energije (Nagasaki, Hirošima, Černobil, itd.). Černobil je najbolji primer, koliko je malo vremena potrebno da dođe do velike katastrofe izazvane štetnim zračenjima
„KADA ČOVEK NIJE U STANJU DA SHVATI PRIRODNE POJAVE,
SKLON JE DA IM DAJE NADPRIRODNA SVOJSTVA“
- ALBERT AJNŠTAJN –
Za izvestan uticaj geobioloških polja sa štetnim dejstvom po čovečiji organizam znalo se još od drevnih vremena. Normalno, u to vreme, vodilo se računa samo o uticaju prirodnih zračenja. Pošto tadašnjim saznanjima ljudi nisu mogli da objasne o kakvim se zračenjima radi, pripisivali su im nadprirodna svojstva i nazivali ih najrazličitijim imenima, kao što su „demonska vrata“, „đavolje polje“ i sl. Ipak, davanje ovakvih naziva govori o tome da su bili svesni njihovog negativnog uticaja na čovekovo zdravlje. Čak su pokušavali da se od njih zaštite tako što su izbegavali mesta gde je intenzitet ovih zračenja bio veliki, na šta im je ukazivao odnos životinja i biljaka na odabranim mestima.
Tokom vremena sve više se radilo na objašnjavanju prirodnih pojava i nastojanju da se pronađu konkretne metode dokazivanja, kroz fizičke i druge zakone. Među prvim “instrumentima“ koji su se pojavili bile su ručice, visak i slične „naprave“. Nedostatak tih metoda je što su to, prvenstveno, subjektivne metode i uticaj “merača“ na pokazane rezultate nije zanemarljiv. Isto tako, veliki problem predstavlja i nestručnost “merača“ i nepoznavanje osnovnih fizičkih zakona.
Francuski fizičar i radiestezista, Bovis, koristeći različita pomagala, identifikovao je najraznovrsnija zemaljska i kosmička zračenja.
Poznato je da su još Kinezi pre mnogo godina mogli da otkriju razne vrste zračenja. Od tada potiču i prvi podaci o “zmajskim crtama“. Kineski car je imao i posebno obučene stručnjake koji su uvek, npr. pre početka izgradnje neke stambene građevine, istraživali gradilište, kako se ista ne bi izgradila na mestu na kojem iz zemlje dolaze „zli duhovi“ koji donose nesreću i bolest.
Sa zdravim i štetnim uticajima zračenja bili su upoznati i stari Persijanci, Kelti, Egipćani i drugi narodi.

Kontaktirajte Magnes

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad