Handrass d.o.o.

Ukupno pregledano
1182 puta
Redni broj oglasa
1383
Odgovorno lice
Ulica
Nehruova 51A,TC Kula, Lok.99
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
011-318-7655
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

Handrass d.o.o. - Tekstilni reklamni proizvodi

Poslovanje sa nama donosi prednosti poput velikog broja artikala na zalihama, brzih davanja ponuda i odgovora na Vaše upite,  profesionalnih usluga. Mi verujemo da nas cena i kvalitet naših proizvoda, usluga i pozavanje potreba naših klijenata izdvaja od ostalih ponuđača promotivne tekstine robe i HTZ opreme. 

Naši klijenti

Naši klijenti su velike korporacije u Srbiji, Vladine ustanove i naše najveće štamparije promotivnog materijala, zatim manja i mala preduzeća, bolnice, univerziteti, škole, dobrotvorne organizacije, univerziteti, sportski klubovi. Sve ove organizacije imaju koristi od naše politike cena, expertize u oblasti kojom se bavimo i usluge koju pružamo.

 Kako se naši proizvodi koriste

Poslovni pokloni se koriste za promociju poruka koje naši klijenti plasiraju na izložbama, sajmovima, koferencijama, promocijama proizvoda, koporativnim manifestacijama, proslavama jubiljeja. Promotivna garderoba koristi se u prodavnicama i servisima za uniformisanje radnika. 

Asortiman

U ponudi imamo preko 50.000 artikala "na lageru" koji su pažljivo izabrani tako da zadovolje potrebe modernog marketinga. Pri nabavci robe sprovodimo rigoroznu kontrolu kvaliteta tako da naši klijenti budu sigurni u dobijenu vrednost.


Kontaktirajte Handrass d.o.o.

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad