Botrugo

Ukupno pregledano
1361 puta
Redni broj oglasa
1283
Odgovorno lice
Ulica
Jumbina 25
Grad
Beograd
Poštanski broj
11000
Fiksni telefon
011/806 48 06
Mobilni telefon
Fax
Web sajt

Botrugo - Ugostiteljska oprema

Botrugo je osnovan 1992. godine u Beogradu. Naša osnovna delatnost je proizvodnja opreme za trgovinu i ugostiteljstvo. Osim proizvodnje opreme prilagođene prostoru i specifičnim zahtevima, svojim kupcima nudimo i stručne savete bazirane na dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti.
Svi proizvodi u našoj ponudi ispunjavaju visoke tehničke i higijenske standarde, imaju dugoročnu garanciju, a u slučaju potrebe servisiranja, reagujemo u najkraćem roku. Pored trajnosti, naše proizvode odlikuje i moderan dizajn koji postižemo primenom novih materijala, tehnologija, kao i konstantnom prisutnošću na stranim i domaćim sajmovima. Proizvodnja je u najvećoj meri orijentisana na domaće tržište (elitni restorani i prodavnice hrane), ali kvalitetom i profesionalnošću uspeli smo da svoje proizvode plasiramo i u zemlje u okruženju.
Konačno, naš najjači adut je lista zadovoljnih klijenata koje smo uspeli da pridobijemo i zadržimo. Uvek smo raspoloženi za nova prijateljstva i poslovnu saradnju, slobodno nas kontaktirajte, makar i za savet!

Neki od naših klijenata su:
C – MARKET
PEKABETA
MAXI
DELHAIZE
TEMPO
UNIVEREXPORT
ELA
PICADILY
MALI PRINC
HLEB I KIFLE
SKROZ DOBRA PEKARA
ART –IVAL
MATIJEVIĆ MESARE
SP.C. KOVILOVO
COMTRADE
DOJMI-KOTOR
PORTO MONTENEGRO(MARINA TIVAT)
FORZA MARE DOBROTA
ALO ALO
MR.PIZZA
MAJIK
PORTO
LOKI
KOŠAVA
VEPROV DAH
TRIBECA…

Kontaktirajte Botrugo

Vaše ime i prezime

Vaš kontakt telefon

Vaša email adresa

poruka


unesite kod sa slike iznad